Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς για το Ολυμπιακός – Αταλάντα: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε»

Πέδρο Μαρτίνς για το Ολυμπιακός – Αταλάντα: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε»
Intime.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός -με την ώθηση του κόσμου του- θα πάρει σκορ πρόκρισης στη ρεβάνς με την Αταλάντα, για τα play off του Europa League.

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, για την αυριανή επαναληπτική αναμέτρηση με την Αταλάντα, όπου ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει της εις βάρος του ήττα (2-1) στο Μπέργκαμο, γνωρίζοντας ότι από την αρχή της σεζόν έχει καταργηθεί ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, που παλιότερα μία νίκη με σκορ 1-0 θα του αρκούσε να προκριθεί στους «16» του Europa League.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε καλύτερη αποτελεσματικότητα και αντιμετώπιση των στατικών φάσεων σε σχέση με το ματς στο Μπέργκαμο, μια “καθαρή και δίκαιη διαιτησία”ενώ ξεκαθάρισε πως Εμβιλά και Ροντρίγκες είναι πανέτοιμοι.

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

-την αγωνιστική κατάσταση Εμβιλά και Ροντρίγκες: «Ο Γιαν (σ.σ. Εμβιλά) είναι καλά, όπως και ο Γκάρι (σ.σ. Ροντρίγκες) που είναι στο 100%. Όλοι είναι διαθέσιμοι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

-το αν θα έχει διαφορετική προσέγγιση από αυτή του πρώτου αγώνα: «Τα συστήματα έχουν αξία, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η δυναμική που δίνεις σε κάθε σύστημα. Θέλουμε συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα».

-το αν θα αλλάξει σύστημα: «Θα δείτε αύριο, δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή».

-την επικινδυνότητα της Αταλάντα εκτός έδρας κι αν χάθηκε ευκαιρία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο: «Το 2-1 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός, μην ξεχνάμε, είναι πολύ πιο δυνατός στην έδρα του. Περιμένουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας, που ξέρουμε πόσο σημαντική είναι, να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

-τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κι αν του θυμίζει το ματς με τη Μίλαν: «Υπάρχουν δύο ομοιότητες, πως χρειαζόμαστε τη νίκη και +2 γκολ. Οι ομάδες όμως είναι τελείως διαφορετικές και τα παιχνίδια τελείως διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε καλή αντίδραση όταν χάνουμε την μπάλα και να αναχαιτίζουμε τον αντίπαλο. Επίσης θα πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η αποτελεσματικότητα είναι πάρα πολύ σημαντική, είχαμε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ονιεκούρου και τον Αγκιμπού στην Ιταλία και δεν θα πρέπει να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες».

-το αν για την Αταλάντα είναι παγίδα πως πάει για δύο αποτελέσματα: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκείνοι περνάνε και με ισοπαλία, εμείς θέλουμε νίκη με δύο γκολ. Είμαι όμως πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κερδίσουμε».

-τη διαιτησία: «Ό,τι είχα να πω το είπα μετά το πρώτο ματς. Αυτό που θέλω αύριο και πιστεύω πως θα υπάρχει είναι μια καθαρή και δίκαια διαιτησία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις