Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Πέδρο Μαρτίνς για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός έφερε 1-1 στο “Καραϊσκάκης” με τον ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (0-0 το πρώτο ματς) με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλαμβάνει την ευθύνη του αποκλεισμού.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πλήρωσαν τα λάθη που έκαναν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Αρχικά ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” τόνισε: “Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και κάναμε πολλά λάθη. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό. Έπρεπε να ήμασταν πιο αποδοτικοί. Ήταν μια άσχημη βραδιά για εμάς. Η ευθύνη είναι δική μου. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο και σε αυτά τα ματς που είναι τελικοί πληρώνονται ακριβά. Αυτό συνέβη σήμερα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει χαθεί ο πρώτος στόχος”.

Για τα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν: “Δεν θέλω να μιλήσω για τους επόμενους στόχους. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννινα το οποίο είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις