Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Opap Arena.

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 31-3-2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, προέβη σε πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 12§1 σε συνδ. με αρ. 11§2 και με αρ. 10§1 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις