Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πέλκας: Συγκινητικό “αντίο”! “Μισή ζωή στον ΠΑΟΚ ρε φίλε, ευχαριστώ για όλα”

Πέλκας: Συγκινητικό “αντίο”! “Μισή ζωή στον ΠΑΟΚ ρε φίλε, ευχαριστώ για όλα”
paokfc

Ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σήκωσε ένα ιστορικό πρωτάθλημα για την αγαπημένη του ομάδα. Ο Δημήτρης Πέλκας είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τους Θεσσαλονικείς. Το “αντίο” του “δικέφαλου του Βορρά” στον “Joker”

Ο Δημήτρης Πέλκας ανακοινώθηκε από τη Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν πως η συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή μέσο αφορά συμβόλαιο για 3+1 χρόνια.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του με μια μακροσκελή ανάρτηση. Ο πρώην αρχηγός των Θεσσαλονικέων πόσταρε:

«Με αυτό το χαμόγελο στα χείλη ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.. Είμαι από τα 13 μου στην ομάδα και είμαι 26..Την μισή μου ζωή ρε φίλε την μισή μου ζωή.. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει.. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σ αυτά που θέλω να πω και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι’ αυτήν την ομάδα!! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας για όλα όσα μου έχει προσφέρει, μου στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας και με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και να πετύχω παιδικά όνειρα.

Click4more: Πέλκας: Τον ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε! “Καλωσόρισες στην οικογένειά μας” (video)

Έπειτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω όσα πέτυχα αυτά τα εννιά χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα, σε όλους τους προπονητές που από όλους κέρδισα πράγματα, στα παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και εννοώ τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους μάγειρες, τους φωτογράφους και σ αυτούς που είναι στα γραφεία ,τον Αρωνιαδη, τον Κυρ Κυρ..

Τέλος θα ήθελα να αφήσω τον κόσμο μας, τον λαό του ΠΑΟΚ. Μου δώσατε πολύ αγάπη ,με κάνατε να νιώσω Θεός, με ανεβάσατε πολύ ψηλά, δέχτηκα κριτική, η αλήθεια είναι πιέστηκα αρκετά κάποιες φορές όμως δεν τα παράτησα ποτέ, δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να σας κάνω περήφανους, να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην ήμουνα καλός κάποιες φορές ,ακόμα και εκείνες τις φορές πιστέψτε με έδινα το 100% και παραπάνω! Οι στιγμές χαράς θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με αυτό το χαμόγελο στα χείλη ήρθε η ώρα να πούμε αντίο..Είμαι απο τα 13 μου στην ομάδα και είμαι 26..Την μισή μου ζωή ρε φίλε την μισή μου ζωή..Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει..Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σ αυτά που θέλω να πω και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι αυτήν την ομάδα!! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας για όλα όσα μου έχει προσφέρει,μου στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας και με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και να πετύχω παιδικά όνειρα. Έπειτα,ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω όσα πέτυχα αυτά τα εννιά χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα,σε όλους τους προπονητές που από όλους κέρδισα πράγματα,στα παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και εννοώ τους φυσιοθεραπευτές,τους φροντιστές,τους μάγειρες,τους φωτογράφους και σ αυτούς που είναι στα γραφεία ,τον Αρωνιαδη,τον Κυρ Κυρ.. Τέλος θα ήθελα να αφήσω τον κόσμο μας,τον λαό του ΠΑΟΚ..Μου δώσατε πολύ αγάπη ,με κάνατε να νιώσω Θεός,με ανεβάσατε πολύ ψηλά,δέχτηκα κριτική,η αλήθεια είναι πιέστηκα αρκετά κάποιες φορές όμως δεν τα παράτησα ποτέ,δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να σας κάνω περήφανους,να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην ήμουνα καλός κάποιες φορές ,ακόμα και εκείνες τις φορές πιστέψτε με έδινα το 100% και παραπάνω! Οι στιγμές χαράς θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου,ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Από τη μεριά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρετώντας τον Πέλκα. «13 χρόνια μετά ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε ένα δικό μας παιδί! Καλή συνέχεια Δημήτρη!», είναι η εισαγωγή στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο facebook για την αποχώρηση του «The Joker», όπως αποκαλεί τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στη Φενερμπαχτσέ.

Ήρθε στον Δικέφαλο το μακρινό 2007 και κατάφερε μέσα σε 13 χρόνια να κάνει όλα τα όνειρά του πραγματικότητα. Από το PAOK Academy στην πρώτη ομάδα το 2012, μέχρι την καθιέρωση και την καταξίωση.

Ο The Joker αγωνίστηκε σε 201 παιχνίδια, σκόραρε 44 γκολ, μοίρασε 33 ασίστ, κατέκτησε τρία Κύπελλα Ελλάδας και αναδείχθηκε αήττητος πρωταθλητής τη σεζόν 2018-19, όντας εκ των αρχηγών της ομάδας.

Δημήτρη σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο Σύλλογο κι σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις