Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πεντάρα για Αταλάντα, νίκες για Νάπολι και Ρόμα

Πεντάρα για Αταλάντα, νίκες για Νάπολι και Ρόμα

Η Αταλάντα μπήκε εντυπωσιακά στη νέα χρονιά, σαρώνοντας με 5-1 τη Σασουόλο, που έως… σήμερα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, για την 15η αγωνιστική της Serie A, πρώτη στο 2021.

Η ομάδα του Μπέργκαμο ήταν ασταμάτητη και διέλυσε την αντίπαλη άμυνα. Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν βασικός στο αριστερό άκρο της Σασουόλο.

Βασικός ήταν και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης στο αριστερό άκρο της Κάλιαρι, αλλά αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα της Σαρδηνίας με δέκα παίκτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Νάπολι και πήρε εύκολα τελικά τη νίκη με 4-1, έχοντας στο κέντρο της άμυνας της τον Κώστα Μανωλά.

Νωρίτερα, η Ιντερ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να λυγίσει εύκολα την αντίσταση της Κροτόνε με το εντυπωσιακό 6-2. Με τη νίκη αυτή οι «νερατζούρι» ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή, αυξάνοντας την πίεση για νίκη στη Μίλαν, η οποία απόψε αντιμετωπίζει στο «Τσίρο Βιγκορίτο» την Μπενεβέντο του -άλλοτε «ροσονέρο»- Φίλιπο Ιντζάγκι και θέλει τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψει στην κορυφή της κατάταξης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις