Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πεπ, απέτυχε και πάλι η Σίτι! [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην Premier league η Σίτι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήρθαν ισόπαλη (1-1) μέσα στην έδρα της με τη Σαουθάμπντον και ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή, την οποία μοιράζεται με Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της Σίτι συνεχίζονται, αφού οι “πολίτες” έμειναν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην Αγγλία μακρυά από το “τρίποντο, φέρνοντας 1-1 με την Σαουθάμπντον και για 5η σερί, μαζί με τους αγώνες του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “σοκάρουν” το “Έτιχαντ” στο 30′, εκμεταλλευόμενοι την αμυντική αδράνεια των ‘πολιτών”. Ο Στόουνς έκανε λάθος πάσα, ο Κομπανί αδράνησε και ο Ρέντμοντ δεν παρέλειψε να πει ευχαριστώ και να δώσει προβάδισμα στη ν ομάδα του.

Η Σίτι σκόραρε λίγο αργότερα, αλλά το τέρμα αυτό ακυρώθηκε. Ο Στόουνς βρήκε δίχτυα από κοντά, αλλά νωρίτερα ο Αγουέρο -που όντως έκανε κίνηση για την κεφαλιά- υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Τελικά, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στις αρχές της επανάληψης (55′). Έπειτα από όμορφη μπαλιά του Φερναντίνιο και άψογο γύρισμα του Σανέ, ο Ιεανάτσο πέτυχε το τέταρτό του γκολ σε επτά παιχνίδια και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει να νικήσει ένα μήνα στην Premier League, καθώς τελευταία επιτυχία της καταγράφηκε στις 24 Σεπτεμβρίου επί της Σουόνσι. Έκτοτε, ακολούθησε η ήττα από την Τότεναμ (0-2) και οι ισοπαλίες με Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε