Αθλητικά

Πέρασε… αέρας απ’ του Ρέντη – “Πράσινο” το ντέρμπι στο βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 3-0 σετ τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, για την 4η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, παραμένοντας έτσιαήττητος στο πρωτάθλημα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού, ο οποίος σε σχέση με πέρυσι άλλαξε τις 10 από τις 12 παίκτριές του.
 
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έκανε το 3×3, με το παιχνίδι απέναντι στο Μαρκόπουλο να εκκρεμεί (είχε διακοπή λόγω επεισοδίων).
 
Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως από πλευράς Ολυμπιακού.
 
Οι Κωνσταντίνου και Ρομάνια “σήκωσαν” το βάρος της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Για τον Ολυμπιακό, ξεχώρισαν οι Νοσέκοβα και Γιακουμή.

Τα σετ: 21-25, 17-25, 22-25.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα