Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Περέιρα πριν το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: «Είναι μεγάλος σύλλογος, όπως κι εμείς»

Περέιρα πριν το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: «Είναι μεγάλος σύλλογος, όπως κι εμείς»
ΑΠΕ

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βότορ Περέιρα, μίλησε με… σεβασμό για τους “ερυθρόλευκους”, αλλά τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, προκειμένου οι Τούρκοι να αποκτήσουν προβάδισμα σε ένα πολύ ισορροπημένο όμιλο στο Europa League.

“Αναμφίβολα ο αυριανός θα είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας. Αντιμετωπίζουμε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, όπως κι εμείς” ανέφερε αρχικά ο Βίτορ Περέιρα, μιλώντας για το αυριανό ματς γι;α τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Και συνέχισε λέγοντας: “Έχουν στον πάγκο τους Πορτογάλο προπονητή (σ.σ. Μαρτίνς), που είναι φίλος μου. Θέλουμε εμφανιστούμε καλύτεροι στον αγώνα της Πέμπτης. Στόχος μας είναι η νίκη. Στο γκρουπ αυτό υπάρχουν ομάδες που είναι κοντά σε δυναμικότητα. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια ομάδα στον όμιλό μας που ξεχωρίζει και είναι ανώτερη. Και οι τέσσερις ομάδες ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση”.

Σχετικά με κάποια αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φενέρ, είπε: “Έχουμε κάποιους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. Ακόμη κι αν είναι έτοιμοι για αύριο, νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να τους επαναφέρουμε βήμα-βήμα αντί να τους ρίξουμε στη μάχη σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Όπως και να’ χει, θα έχουμε 11 παίκτες στο γήπεδο”.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την κριτική που δέχεται; “Αν δεν θες να σου ασκείται κριτική, πρέπει να κάνεις κάποιο άλλο επάγγελμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο , ο κόσμος μιλά συνέχεια γι’ αυτό και αυτή είναι μια από τις ωραίες πτυχές του. Μπορεί να μη γνωρίζεις το αντικείμενο, αλλά να μιλάς γι’ αυτό. Όλοι είναι προπονητές, όλοι ξέρουν καλύτερα από μένα, όλοι είναι παίκτες και προπονητές. Όμως εγώ είμαι αυτός που πρέπει να παίρνει αποφάσεις κάθε μέρα. Το να συζητάνε για μένα έτσι με κρατά ζωντανό, είναι καλό πράγμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις