Κυριακή, 19 Μαΐ
25oC Αθήνα

“Περιοδεία” των οπαδών του Παναθηναϊκού σε Βουλή, ΑΝΕΛ και Νέα Δημοκρατία (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, να βάλει “λουκέτο” στη Θύρα 13.

Περισσότεροι από 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής -με πορεία- στη Βουλή των Ελλήνων, διαμαρτυρόμενοι με συνθήματα για την απόφαση Κοντονή.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και την περασμένη Τρίτη, με τους φίλους των “πρασίνων” να διαδηλώνουν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Ο φίλοι του “τριφυλλιού” συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον κεντρικό σύνδεσμο της θύρας 13 και σχηματίζοντας πορεία με αυτοκίνητα και μηχανές, κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Εκεί πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα εναντίον του Σταύρου Κοντονή. Η κυκλοφορία μπροστά από το κοινοβούλιο ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να συνεχιστεί και η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει τους γύρω δρόμους​.

Μετά από ένα τέταρτο και τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού αποχώρησαν ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό με κατεύθυνση στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λ. Συγγρού.

Μάλιστα, ο όγκος των οπαδών του Παναθηναϊκού αυξήθηκε σημαντικά με αποτέλεσμα η αστυνομία να κλείσει και τη Λεωφόρο Συγγρού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πέρασαν στη συνέχεια και από τα γραφεία της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να κινηθούν και πάλι προς τη Βουλή, ενώ αναχώρησαν και από εκεί ειρηνικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε