Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Περιστέρι – Λαύριο 77-66: Με δύσκολη νίκη συνεχίζει σταθερά στην τετράδα της Basket League

Περιστέρι – Λαύριο 77-66: Με δύσκολη νίκη συνεχίζει σταθερά στην τετράδα της Basket League
Intime.gr

Το Περιστέρι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στο Λαύριο, ωστόσο στο τέλος πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη (77-66), σε ματς για την 18η αγωνιστική στη Basket League. Παρέμεινε σε “τροχιά” τετράδας η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που μετά τη λήξη του αγώνα “αποθεώθηκε” από τους οπαδούς της.

Τη θέση του στην πρώτη τετράδα της Basket League διατηρεί το Περιστέρι, μετά τη νίκη του 77-66 επί του Λαυρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», σε αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής.

Με όπλο την άμυνα και την κυριαρχία του Μίρο Μπίλαν (18π., 15ρ.) κάτω από τα καλάθια, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε τις έντεκα νίκες, διακόπτοντας το μικρό σερί δύο νικών των αντιπάλων τους, που παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Για το Λαύριο, που υποχώρησε στο 4-13 και είδε να μπαίνει τέλος σε ένα μικρό σερί δύο νικών που διατηρούσε, ξεχώρισε ο Φλαγκ με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τους παίκτες να… ανταποδίδουν, με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 39-36, 59-50, 77-66.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις