Αθλητικά

Περιστέρι – Σομπατέλι 87-70: Πρώτη νίκη στο BCL για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Περιστέρι επικράτησε 87-70 της Σομπατέλι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με την ελληνική ομάδα να έχει ως κορυφαίο παίκτη τον Χαντς με 20 πόντους.

Το Περιστέρι αντέδρασε μετά την ήττα από τη Λε Μαν στην πρεμιέρα του BCL, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να επικρατεί χωρίς δυσκολία με σκορ 87-70 της Σομπατέλι.

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους Ούγγρους σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ το Περιστέρι έχει πλέον ρεκόρ 1-1. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, Δημήτρης Αγραβάνης.

Περιστέρι (Σπανούλης): Χουγκάζ 10 (2), Ντάνγκουμπιτς 6 (2), Ράγκλαντ 18 (3), Ρένφρο 8, Γουίλιαμς 4, Χαντς 20 (3), Κασελάκης 9, Μήτρου-Λονγκ 6 (1), Πουλιανίτης, Τόμπσον 6, Ζούγρης.

Σομπατέλι (Κονάκοβ): Τζορντάνο 11 (3), Κέλερ 13 (2), Κόβακς, Ποτ 5 (1), Ντεζ 2, Μπάρατς 5, Μπένκε 2, Κριβάτσεβιτς 2, Περλ 14 (2), Πόνγκο, Τίμπι 16 (4).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Super League: Η βαθμολογία με τον Παναιτωλικό στην κορυφή και το πρόγραμμα των «μεγάλων» στη δεύτερη αγωνιστική – Δείτε φάσεις και γκολ
Ο Παναιτωλικός έκανε το 2/2, ενώ Βόλος και Ηρακλής πήραν τον πρώτο τους βαθμό - Στο μηδέν έμεινε η Καλαμάτα μετά από δύο αγώνες στη Super League
Οι παίκτες του Παναιτωλικού