Τετάρτη, 21 Φεβ.
10oC Αθήνα

Πέθανε ο Γιώργος Κονδύλης – Θρήνος για το ελληνικό μπάσκετ

Πέθανε ο Γιώργος Κονδύλης – Θρήνος για το ελληνικό μπάσκετ
ΦΩΤΟ intime

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση ότι πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Κονδύλης, που αποτέλεσε για χρόνια επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γιώργος Κονδύλης έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε η ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις