Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέθανε ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής μπάσκετ Τόμμης Κουκουλέτσος

Πέθανε ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής μπάσκετ Τόμμης Κουκουλέτσος
ΦΩΤΟ Intime

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών, ο Χρυσόστομος Κουκουλέτσος, γνωστός και ως Τόμμης, που είχε συνδέσει το όνομά του με το μπάσκετ στο Βόλο, όντας παίκτης στον τοπικό Ολυμπιακό, αλλά και προπονητής σε αρκετές ομάδες της Θεσσαλίας.

Είχε αναγκαστεί όμως να αποσυρθεί από τη δράση λόγω σοβαρής ασθενείας, από μικρή ηλικία και μετά από “μάχη” δεκαετιών έχασε τελικά τη ζωή του, σύμφωνα και με τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

«Με θλίψη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πληροφορήθηκε την απώλεια του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του συλλόγου Τόμμη Κουκουλέτσου.

Ο Τόμμης, ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου από την εφηβική του ηλικία και για σειρά ετών έως το 1985, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ακολουθώντας προπονητική καριέρα.

Διετέλεσε προπονητής των τμημάτων υποδομών καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, έχοντας αθλητές τους Νίκο Μπουντούρη και Λάμπρο Πρέκα.

Στη συνέχεια, ως προπονητής της Ανάληψης Βόλου συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο και εδραίωση της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ακολούθησαν οι ομάδες των ΓΣ Καρδίτσας, ΓΣ Βόλου, Θεσσαλικού και Προφήτη Ηλία.

Υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από την προοπτική μιας αξιόλογης προπονητικής καριέρας, μόλις σε ηλικία 32 ετών, όταν άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα της σοβαρής νόσου, η οποία σημάδεψε και την υπόλοιπη ζωή του, περιορίζοντας κάθε δραστηριότητα.

Η Διοίκηση της ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει θα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του και δεσμεύεται η μνήμη του να παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων. Καλό ταξίδι αγαπητέ Τόμμη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις