Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος! Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού – video

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος! Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού – video
ΦΩΤΟ intime

Απίστευτος θρήνος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε ηλικία 88 ετών.
Εννιά μήνες μετά από τον αδερφό του Παύλο έφυγε κι αυτός από τη ζωή.
Ο “τυφώνας” ήταν ο πιο αγαπημένος παράγοντας στην ιστορία του Τριφυλλιού.
Σε θλίψη οι φίλοι των “πρασίνων”, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα.

Σε πένθος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ολόκληρη η Παναθηναϊκή οικογένεια, μετά το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενός από τους πιο ιστορικούς και εμβληματικούς ηγέτες στην ιστορία του συλλόγου.

Λίγους μήνες μετά τον αδερφό του Παύλο, έφυγε από τη ζωή και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο έτερος άνθρωπος που μετέτρεψε τους “πράσινους” σε αυτοκρατορία στο μπάσκετ και χάρισε στον ελληνικό αθλητισμό τις περισσότερες διακρίσεις που έχει λάβει ποτέ, οποιοδήποτε τμήμα σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ο “τυφώνας” όπως τον αποκαλούσαν, για τον παρορμητικό χαρακτήρα του αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας το οποίο η οικογένεια δεν επιθυμούσε να δημοσιοποιήσει. Όμως, έγινε γνωστό όταν του ευχήθηκε περαστικά ο παίκτης – θρύλος του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ήταν παράλληλα και ο πιο αγαπητός σε όλους τους φίλους του Τριφυλλιού, αλλά είχε την εκτίμηση και όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης, μιλώντας όμως με σεβασμό για όλους του αντιπάλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και μαζί με τα αδέρφια του δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές βιομηχανίες της χώρας, τη ΒΙΑΝΕΞ, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος και ηγέτης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με τον οποίο πανηγύρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Να με θάψετε με σημαία του Παναθηναϊκού» – video

Τον τελευταίο καιρό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομεία Υγεία, χωρίς να καταφέρει τελικά να αποφύγει το μοιραίο.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις