Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήγε με φανέλα της Λίβερπουλ στην προπόνηση και “έφαγε” πρόστιμο (video)

Πήγε με φανέλα της Λίβερπουλ στην προπόνηση και “έφαγε” πρόστιμο (video)

Ο Αντεμπαγιό Ακινφέβα αποφάσισε να πάει στην προπόνηση της Γουίκομπ, στην οποία αγωνίζεται, με φανέλα της Λίβερπουλ, την οποία υποστηρίζει από παιδί, αλλά αυτός δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ιθύνοντες και τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο.

Το πρωτάθλημα που περίμεναν 30 χρόνια γιορτάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, ανάμεσα στους οποίους ανήκει και ο Αντεμπάγιο Ακινφέβα. Ο 38χρονος επιθετικός, γνωστός για τις ικανότητές του στις “μικρές” κατηγορίες της Αγγλίας – παρ’ότι τα παραπανίσια κιλά του δεν δημιουργούν εικόνα ποδοσφαιριστή όταν τον δει κανείς αλλά “μιλάει” στο τόπι- ετοιμάζεται αυτή την περίοδο να διεκδικήσει με την Γουίκομπ την άνοδο στην Championship (2η κατηγορία της Αγγλίας), αλλά το μυαλό του μάλλον βρίσκεται αλλού, αφού πήγε στην προπόνηση της ομάδας του με φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Ακινφέβα εν δράση 

Η αναμενόμενη μάλιστα τιμωρία του με πρόστιμο από την διοίκηση, δεν τον ενόχλησε καθόλου, αφού ανάρτησε video στο Instagram, όπου έλεγε χαρακτηριστικά: “Ευχαρίστως θα πληρώσω το πρόστιμο. Έχω ενημερώσει τον προπονητή μου και γνωρίζει. Υπάρχει πολύ μίσος σήμερα αλλά το αντέχω” 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only time I’ve been happy to pay a club fine!! 😂😂😂😂😂 @liverpoolfc Champions ❤️❤️❤️ #YNWA #BeastMode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adebayo Akinfenwa (@realakinfenwa) στις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις