Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πικέ – Σακίρα: Η πρόταση της Κολομβιανής για την επιμέλεια των παιδιών που απέρριψε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα

Πικέ - Σακίρα
Reuters

Πικέ και Σακίρα πήρα διαζύγιο και ένα από τα θέματα που πολλοί όλοι περιμένουν να δουν, πως θα εξελιχθεί, είναι το ποιος θα πάρει την επιμέλεια των δυο παιδιών τους, Σάσα και Μίλαν αλλά και πως θα… χωριστεί η περιουσία τους.

Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται να απέρριψε μια γενναιόδωρη πρόταση της Σακίρα, σε μια περίοδο που το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να διευθετήσει τους όρους του χωρισμού τους (οικονομικά ζητήματα, αλλά και τι θα γίνει με τα δυο τους παιδιά).

Η Marca επικαλείται όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Chisme No Like” στο Youtube και αναφέρει πως η Σακίρα έκανε μια θεαματική -πολλών εκατομμυρίων- προσφορά στον Πικέ, την οποία ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απέρριψε, τη στιγμή που η δικηγορική του ομάδα εργάζεται σε μια αντιπρόταση.

Η Σακίρα φαίνεται πως προσφέρθηκε να αναλάβει πλήρως την ευθύνη – ανατροφή των δύο παιδιών τους, τα οποία, σύμφωνα με το σχέδιό της, θα μετακομίσουν μαζί της στο Μαϊάμι.

Παράλληλα, ο Πικέ δεν θα είχε καμία οικονομική ευθύνη για τα παιδιά και, επιπλέον, η Κολομβιανή “αστέρας” της μουσικής σκηνής θα πλήρωνε πέντε αεροπορικά ταξίδια του Πικέ ανά έτος, για να μπορεί να τα επισκεφτεί. Εκτός από αυτές τις πέντε επισκέψεις, η Σακίρα φέρεται να προτείνει τα παιδιά να περνούν τα καλοκαίρια με τον πατέρα τους.

Σε μια ακόμα αξιοπρόσεκτη πρότασή της, η Σακίρα φαίνεται ότι προσφέρθηκε να καλύψει το 20% του χρέους του ποδοσφαιριστή -περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια- που έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία!

Για την ώρα, ο Πικέ έχει απορρίψει όλες αυτές τις προτάσεις. Και τα δύο μέρη πιστεύεται ότι εργάζονται σκληρά για να βρουν μια αμοιβαία αποδεκτή λύση το συντομότερο δυνατό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πικέ είναι αντίθετος, στις προσπάθειες της Σακίρα να πάει τα παιδιά τους στο Μαϊάμι. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα φέρεται να έλαβε νομικά μέτρα για να αποτρέψει μια τέτοια κίνηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις