Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πικρία Κούκοτς για το Hall of Fame – “Έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν και κατέκτησα δαχτυλίδια”

Πικρία Κούκοτς για το Hall of Fame – “Έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν και κατέκτησα δαχτυλίδια”
ΦΩΤΟ intime

Ο Τόνι Κούκοτς δεν συμπεριλήφθηκε για μία ακόμη φορά στα νέα μέλη του Hall of Fame και δεν κατάφερε να κρύψει την πικρία και τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της επιτροπής.

Σε μία “κλάση” με τεράστια ονόματα του NBA, όπως αυτά των Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ, αλλά και τον άλλοτε πρόεδρο της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, δεν υπήρξε χώρος και για τον Κούκοτς.

Ο ίδιος ο Κροάτης λοιπόν, ο οποίος και ήταν βασικό μέλος της “δυναστείας” των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, ρωτήθηκε για το γεγονός και εξέφρασε την απορία του για το ποιοι αποφασίζουν.

Οι δηλώσεις του Κούκοτς για το Hall of Fame

«Ειλικρινά, σημαίνει περισσότερα για μένα ότι έπαιξα δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν και κατέκτησα δαχτυλίδια στο ΝΒΑ, παρά αυτό. Παραμένει άγνωστο ποιοι αποφασίζουν για αυτά, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ κάτι στο κοινό. Δεν ξέρω αν τελικά θα μπω ποτέ στο Hall of Fame. Αν θέλω; Προφανώς και θέλω!

Πέρασε ακόμη ένας χρόνος βέβαια και τίποτα δεν έχει γίνει. Αν οι πρώην προπονητές, συμπαίκτες και οι ειδικοί λένε ότι είμαι ένας από τους τρεις – τέσσερις καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρώπης, για τι να συζητήσουμε; Μπορεί να μην ξέρουν τι λένε; Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε να συζητάμε κάτι πάνω σε αυτό. Καλύτερα να καταναλώσω ενέργεια για να παίξω γκολφ, παρά να μιλήσω πάλι για όλο αυτό».

Ο Κούκοτς εν δράσει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις