Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πιλάβιος για Μήτογλου: «Το Νοέμβριο η απόφαση για το ντόπινγκ»

Πιλάβιος για Μήτογλου: «Το Νοέμβριο η απόφαση για το ντόπινγκ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρίσκεται στην ομάδα που θα υπερασπιστεί τον Ντίνο Μήτογλου στην υπόθεση για το ντόπινγκ, που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης και εκτίμησε ότι τον Νοέμβριο θα γίνει η εκδίκαση.

Μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο Πιλάβιος τόνισε ότι η δίκη που θα κρίνει την ποινή του Μήτογλου θα γίνει πιθανότατα τον επόμενο μήνα, οπότε και ο διεθνής φόργουορντ θα μάθει την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του. Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας πέρυσι τον Μάρτιο.

Οι δηλώσεις του Πιλάβιου για τον Μήτογλου

«Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις