Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πινγκ πονγκ: Τρομερός πόντος από παίκτη του Ολυμπιακού με επιστροφές πίσω από τις πινακίδες

Πινγκ πονγκ: Τρομερός πόντος από παίκτη του Ολυμπιακού με επιστροφές πίσω από τις πινακίδες
youtube

Εκπληκτικός πόντος στην ελληνική Α1, από το πρώην νούμερο 1 του κόσμου στο πινγκ πονγκ και παίκτη της ομάδας του Ολυμπιακού, Ντιμίτρι Οβτσάροφ.

Ο Ντιμίτρι Οβτσάροφ κοσμεί φέτος την ελληνική Α1 στο πινγκ πονγκ και προσφέρει απλόχερα ξεχωριστές στιγμές στο κοινό με τα χτυπήματά του. Την Κυριακή 07/01, στο φινάλε αγώνα του εναντίον του Άρη Νικαίας, ο άσος του Ολυμπιακού με τις κορυφαίες παγκόσμιες διακρίσεις είχε… έμπνευση ν’ απομακρυνθεί από το τραπέζι και να χαρίσει, μαζί με τον εξαιρετικό Έλληνα αντίπαλό του, ίσως και τον πόντο της χρονιάς!

Ήταν το ματς μπολ στην αναμέτρηση με τον Σταύρο Βρεττάκο. Ο Γερμανός Ολυμπιονίκης σέρβιρε και στη συνέχεια έδωσε ύψος στην μπάλα. Ο αθλητής του Άρη έκανε διαδοχικά καρφιά, ο Οβτσάροφ τα γύρισε με λόμπες και μάλιστα -για να το κάνει- πήγε ακόμα και πίσω από τα παραβάν, για να επιστρέψει τελικά εντός και να καρφώσει ο ίδιος!

Ένας καταπληκτικός πόντος με την υπογραφή του πρωταθλητή Ευρώπης και κατόχου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Να αναφέρουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) έκανε σχετική ανάρτηση στα δικά της social media, εκθείασε τον Ντίμα (όπως είναι το παρατσούκλι του) και σχολίασε ότι… άλλαξαν οι παράμετροι του παιχνιδιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις