Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πιο κοντά στην ολοκλήρωση το γήπεδο της ΑΕΚ – Εγκρίθηκε η ανάθεση για τις εσωτερικές εργασίες

Πιο κοντά στην ολοκλήρωση το γήπεδο της ΑΕΚ – Εγκρίθηκε η ανάθεση για τις εσωτερικές εργασίες
ΦΩΤΟ Intime

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την ανάθεση των εσωτερικών έργων στο γήπεδο της ΑΕΚ φέρνοντας ένα βήμα πιο κοντά την ολοκλήρωσή του.

Σπουδαία μέρα για την ΑΕΚ η σημερινή (22/4)καθώς όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την ανάθεση των εσωτερικών έργων, που θα φέρουν την “Αγιά Σοφιά” στην ολοκλήρωσή της.

Πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές μεταξύ Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Περιφέρειας και της αναδόχου εταιρείας, κάτι που αναμένεται να συμβεί τον Ιούνιο και μετά τα έργα θα μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά

Η απόφαση όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια

“Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει

1.Την έγκριση του 2ου Πρακτικού (το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρούσης), στο οποίο η Επιτροπή εισηγείται την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», στον οικονομικό φορέα «ΤΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο«ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 47,41% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.486.101,16 €(μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2.Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για την συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις