Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πιστός στην Ίντερ ο Λαουτάρο: «Παρελθόν για μένα η Μπαρτσελόνα»

Πιστός στην Ίντερ ο Λαουτάρο: «Παρελθόν για μένα η Μπαρτσελόνα»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει συνθέσει ένα από τα κορυφαία δίδυμα της Ευρώπης με τον Ρομελού Λουκάκου και οδηγεί την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A.

Ο Αργεντινός επιθετικός έφθασε το περασμένο καλοκαίρι κοντά στη μετεγγραφή του στην Μπαρτσελόνα και αν ο κορονοϊός δεν είχε αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα, θα μπορούσε να είναι συμπαίκτης του Μέσι. Ο ίδιος φαίνεται όμως ότι πλέον θέλει να μείνει στο Μιλάνο και το ξεκαθάρισε με πρόσφατες δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Λαουτάρο

“Δεν θα φύγω από την Ίντερ το καλοκαίρι. Θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου σύντομα. Το πλάνο μου είναι να παραμείνω για πολύ καιρό ακόμη. Ναι, η Μπαρτσελόνα με ήθελε ένα χρόνο πριν. Όμως είπα στον Αντόνιο Κόντε να μην ανησυχεί και πως είμαι συγκεντρωμένος στα πλάνα μου στην Ίντερ. Τώρα η Μπαρτσελόνα είναι παρελθόν για εμένα, θα παραμείνω στην Ίντερ”

Για τον Λουκάκου: “Είχαμε παρόμοια δύσκολη παιδική ηλικία. Ξέραμε πάντα ότι για να τα καταφέρουμε έπρεπε να κάνουμε περισσότερα από άλλους, καλύτερα από άλλους. Αυτό μας ενώσει στο γήπεδο”.

Για τον Κόντε: “Με βοήθησε στην κίνησή μου όταν δεν έχω την κατοχή. Έμαθα να αναγνωρίζω καταστάσεις, να διαβάζω το παιχνίδι και να δίνω προσοχή όταν οι άλλοι έχουν την μπάλα”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις