Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πιτίνο: “Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό!”

Πιτίνο: “Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό!”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα “Walla” στην οποία μεταξύ των πολλών που είπε αναφέρθηκε στην πρόκληση της Εθνικής Ελλάδας και παραδέχτηκε ότι η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ρικ Πιτίνο, σε συνέντυεξη που παραχώρησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα “Walla” όπου τόνισε πόσο μεγάλη πρόκληση θεωρεί να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη “γαλανόλευκη, ενώ παραδέχτηκε πως η αποστολή αναμένεται ακόμα δυσκολότερη αφού είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενισχύσει την προσπάθεια στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκούς και της Εθνικής ανέφερε: “Ελπίζω να έχω μαζί μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά και χωρίς αυτόν θα έχουμε δύσκολο έργο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να είναι μια ωραία πρόκληση για να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα ρόστερ με τους παίκτες που ταιριάζουν περισσότερο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις