Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πλέι άουτ Super League: Μεγάλη νίκη για Λαμία, ο Τσιγκρίνσκι έσωσε το βαθμό για Ιωνικό στη Λιβαδειά

Πλέι άουτ Super League: Μεγάλη νίκη για Λαμία, ο Τσιγκρίνσκι έσωσε το βαθμό για Ιωνικό στη Λιβαδειά
Intime.gr

Βήμα παραμονής για την Λαμία, μετά τη νίκη της επί του Ατρομήτου (1-0). Λεβαδειακός και Ιωνικός έφεραν 2-2 στο ντέρμπι των ουραγών, με τον Τσιγκρίνσκι να ισοφαρίζει στο 89′.

Σημαντικό βήμα για να διατηρηθεί στη Super League και τη νέα σεζόν,πραγματοποίησε η Λαμία, που επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα παιχνίδια των πλέι άουτ.

Το γκολ του Βέργου στο 54΄ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και έφερε την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά δεν κινδυνεύουν.

Στον… τελικό παραμονής, δεν χάρηκε κανείς, αφού Λεβαδειακός και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 και συνεχίζουν να “μάχονται” για την επιβίωσή τους

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26′ από της σουτάρα του Φατίγια, αλλά οι Βοιωτοί έφεραν… τούμπα το ματς μέσα σε έξι λεπτά, μετα γκολ των Γερεμέγιεφ (50′) και Μεχία (56′). Με κοντινή κεφαλιά, ο Τσιγκρίνσκι (89′) διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο, για την 4η αγωνιστική των play out της Super League.

Οι Κρήτες, που προηγήθηκαν στο 25΄ με τον Μοσκέρα, παραμένουν αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ οι Αρκάδες πήραν έναν σημαντικό βαθμό (μετά από δύο σερί ήττες), χάρη στο γκολ του Μπαρτόλο στο 40΄, στο ντεμπούτο του Γιάννη Δουβίκα στον πάγκο τους.

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από 12 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (7 ισοπαλίες και 5 ήττες) ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε επί του Παναιτωλικού με 3-2 στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, σε ένα ματς με δύο ανατροπές και πολύ μεγάλη ένταση και παρέμεινε πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Παμλίδης με δύο γκολ (14’, 62’) κι ο Εραμούσπε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78’ χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Ηπείρου απέναντι στους Αγρινιώτες που κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς με τους Χουάνπι (24’) και Καρέλη (56’), αλλά έμειναν ξανά με… άδεια χέρια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Ατρόμητος 34

. ΟΦΗ 34

9. Αστέρας Τρίπολης 29

. Παναιτωλικός 29

11. ΠΑΣ Γιάννινα 27

12. Λαμία 26

13. Ιωνικός 25

14. Λεβαδειακός 23

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές:

5η αγωνιστική (29/4)

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία

Ατρόμητος-ΟΦΗ

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός

6η αγωνιστική (6/5)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός

ΟΦΗ-Ιωνικός

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

Λαμία-Λεβαδειακός

7η αγωνιστική (13/5)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Ιωνικός-Λαμία

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός-ΟΦΗ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις