Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πλέι οφ NBA: Ο φοβερός Χάρντεν υπέγραψε τη νίκη των Σίξερς στην έδρα των Σέλτικς

Πλέι οφ NBA: Ο φοβερός Χάρντεν υπέγραψε τη νίκη των Σίξερς στην έδρα των Σέλτικς

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση, οι Σίξερς πέρασαν από τη Βοστώνη, επικρατώντας των Σέλτικς με 119-115 στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής για τα πλέι οφ του NBA.

Οι Σίξερς κατάφερα να κάνουν με το “καλημέρα” το μπρέικ και να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας από τους Σέλτικς, έχοντας σε τρομερή βράδυ τον Χάρντεν, ο οποίος σημείωσε 45 πόντους, ενώ πέτυχε και τρίποντο 8,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, που έδωσε το προβάδισμα στη Φιλαδέλφεια με 117-115.

Ο “Μούσιας” έπαιξε και για τον Εμπίιντ, με τους Σίξερς να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής.

Άξιος συμπαραστάτης του Χάρντεν ήταν ο Ταϊρίς Μάξεϊ με 26 πόντους, ο Τομπάιας Χάρις είχε 18 πόντους ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο ΝτιΆντονι Μέλτον.

Για τους «κέλτες» πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 39 πόντους (11 ριμπάουντ) ενώ 23 πόντους είχε ο Τζέιλεν Μπράουν και 20 ο Μάλκομ Μπρόγκντον.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για τα πλέι οφ του NBA, οι Νάγκετς νίκησαν τους Σανς με 97-87 στο Ντένβερ και έκαναν το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Δύσης.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 39 πόντους (26 στο δεύτερο ημίχρονο) ενώ είχε επίσης 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Για τους «σβόλους», που δεν είχαν σε καλή ημέρα τον Τζαμάλ Μάρεϊ (10 πόντοι με 3/15 σουτ), ο Άαρον Γκόρντον σημείωσε 16 πόντους και ο Κεντάβιους Κόλντγουελ-Πόουπ είχε 14 πόντους.

Σε ότι αφορά στους «ήλιους», που είδαν τον Κρις Πολ να αποχωρεί στην τρίτη περίοδο με πρόβλημα στους προσαγωγούς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 35 πόντους με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει 24 πόντους και τον ΝτιΆντρε Έιτον να σημειώνει 14 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις