Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλέι οφ Super League: Ανοιχτό να γίνουν μόνο με Έλληνες διαιτητές τα εναπομείναντα παιχνίδια

Πλέι οφ Super League:  Ανοιχτό να γίνουν μόνο με Έλληνες διαιτητές τα εναπομείναντα παιχνίδια

Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ ειδοποιήθηκε έγκαιρα και δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα για να σφυρίξει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, μιας και το ντέρμπι, όπως και όλη η ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League αναβλήθηκε, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στους πράσινους. 

Ο Φέλιξ Μπριχ και η ομάδα του περιμένει πλέον την απόφαση του εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου της Super League για να αποφασιστεί αν θα έρθει τελικά στη χώρα μας για να διαιτητεύσει το αιώνιο ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σε περίπτωση που ο Γερμανός ρέφερι δεν έρθει τελικά στην Ελλάδα, στην ΚΕΔ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να οριστεί Έλληνας και έτσι είναι εξαιρετικά πιθανό όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος να έχουν Έλληνες διαιτητές.

Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις από τις ομάδες, οι οποίες επιθυμούσαν ξένους ρέφερι και μάλιστα Elite. Μετά την επιστολή του προέδρου της UEFA, Τσέφεριν, στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, Elite διαιτητής, πάντως, δεν πρόκειται να έρθει ξανά φέτος στην Ελλάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις