Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πλέι οφ της Superleague: Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, η κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος

Πλέι οφ της Superleague: Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, η κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος
Intime.gr

Δείτε τις αγωνιστικές που έβγαλε η κλήρωση των πλέι οφ της Superleague, απ’ όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής αλλά και οι ομάδες που θα πάρουν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για τη νέα σεζόν.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του προγράμματος των πλέι-οφ της Superleague, για τον τίτλο του πρωταθλητή και τα άλλα τρία ευρωπαϊκά «εισιτήρια» που στέλνουν στο Europa Conference League (εκτός αν ο ΠΑΣ Γιάννινα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, οπότε θα μειωθούν σε άλλα δύο).

Στη διαδικασία συμμετείχαν -κατά τη βαθμολογική σειρά που ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο- ο Ολυμπιακός (67 β.), ο Άρης (51 β.), η ΑΕΚ (48 β.), ο ΠΑΟΚ (47 β.), ο Παναθηναϊκός (45 β.) και ο Αστέρας Τρίπολης (42 β.).

Μετά από αίτηση του Ολυμπιακού και τη σύμφωνη γνώμη της Superleague, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ξεκινήσει με εντός έδρας αγώνα στο μίνι πρωτάθλημα. Και αυτό διότι υπάρχει συμφωνία, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Τα πλέι-οφ θα γίνουν σε 10 αγωνιστικές (διπλά ματς για όλους) θα ξεκινήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο (20-21/03) και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τη 16η Μαΐου. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει γνωστό την Τετάρτη (17.03.2021). Να αναφέρουμε ότι ο δεύτερος γύρος δεν έχει… σχέση με τον πρώτο.  

Η πρώτη αγωνιστική έβγαλε ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα και τα Ολυμπιακός – Άρης και Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός. Τρίτη αγωνιστική έχουμε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο θα γίνει την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις