Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Πληγωμένη” αλλά… όρθια στο “σπίτι” της η Ξάνθη!

“Πληγωμένη” αλλά… όρθια στο “σπίτι” της η Ξάνθη!

Η Ξάνθη έπαιζε με 10 παίκτες από το 30′, αλλά έμεινε όρθια και δεν παραδόθηκε άνευ όρων στο “σπίτι” της. Ο αγώνας της με τη Βέροια είχε άγρια ομορφιά και έληξε ισόπαλος 2-2.

Καλύτερη ήταν η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίο παίχτηκε σκληρό ποδόσφαιρο… Οχι, για φάουλ, αλλά επειδή βγήκε νωρίτερα από το τείχος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαξεβανίδης, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με 10 παίκτες από το 30′.

Πέντε λεπτά αργότερα η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Μπεν που βρέθηκε αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας και με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ στο 35′.

Αμέσως, “απάντησε” η Ξάνθη που ισοφάρισε στο 38′ με κεφαλιά του Καπετάνου.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Βέροια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε και πίεζε την άμυνα της αντιπάλου της, χωρίς αποτέλεσμα όμως…

Αντιθέτως, η Ξάνθη έκανε το 2-1 στο 57′ με κεφαλιά του Γούτα, έπειτα από κόρνερ του Λουσέρο.
Το γκολ των γηπεδούχων “ξύπνησε” τη Βέροια που ισοφάρισε στο 60′ με σου του Καλτσά κι ήταν πιο δραστήρια και επιθετική ως το τέλος.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λουσέρο (88′ Μπέλιτς), Βάλτερ (59′ Βάλτερ), Ομπόντο. Παπαστεριανός, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (44′ Σολτάνι), Λισγάρας.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος (64′ Κάμπορα), Μπατιόν, Καλτσάς, Αμαραντίδης (38′ Καλί, 74′ Όστοϊτς), Μπαργκάν, Παυλίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Μπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε