Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ποδαρικό με “τριάρα” και Ιμπραΐμοβιτς! Διαβολεμένη… πρεμιέρα για Γιουνάιτεντ [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με νίκη ξεκίνησε η… εποχή Μουρίνιο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier Legaue. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ, σε ματς για την πρώτη αγωιστική του πρωταθλήματος. Άνοιξε… λογαριασμό ο Ιμπραΐμοβιτς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε… περπατώντας από την έδρα της Μπόρνμουθ με 3-1 (εκεί που πέρσι είχε ηττηθεί) και απέδειξε πως φέτος στοχεύει μόνο στην κορυφή.

Η αναμέτρηση επιφύλασσε ένα… δώρα για την ομάδα του Μουρίνιο. Στο 40′ ο Φράνσις κατάφερε να κάνει δύο λάθη στην ίδια φάση και να δώσει “έτοιμο” γκολ στον Χουάν Μάτα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν τα δυο.. κανόνια των “κόκκινων διαβόλων”. Στο 59′ ο Βαλέντσια έκανε τη σέντρα ο Μαρσιάλ προσπάθησε να πιάσει ένα βολέ, δεν βρήκε καλά την μπάλα και βγήκε πάσα προς τον Ρουνέι που από κοντά έκανε το 2-0.

Τη… σκυτάλη πήρε στο 64′ ο “νέος” Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που με συρτό σουτ εκτός περιχής νίκησε τον Μπόρουτς για το 3-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στη συνέχεια σε 3-1 με το όμορφο σουτ του Γκράμπχαμ (69′), αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν άλλη φορά τα δίχτυα του Ντε Χέα.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε