Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποδοσφαιρικό restart σε Σερβία, Κροατία και Ουγγαρία – Ακύρωσαν τα πλέι οφ οι Σέρβοι

Ποδοσφαιρικό restart σε Σερβία, Κροατία και Ουγγαρία – Ακύρωσαν τα πλέι οφ οι Σέρβοι
ΦΩΤΟ Intime

Κανονικά θα ολοκληρωθούν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε Σερβία, Κροατία αλλά και Ουγγαρία όπως ανακοινώθηκε σήμερα (6/5) αφού κρίθηκε πως οι συνθήκες επιτρέπουν να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Στη Σερβία μάλιστα πάρθηκε και η απόφαση να ματαιωθούν για φέτος τα πλέι οφ και να βγει πρωταθλητής μόλις ολοκληρωθούν οι εναπομείναντες αγωνιστικές.

Την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων τους αποφάσισαν Σερβία, Κροατία και Ουγγαρία, χώρες που πέρασαν με σχετικά λιγότερες απώλειες την πρώτη φάση της πανδημίας. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούν την πρώτη κατηγορία, καθώς και τις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου, ενώ εξυπακούεται ότι οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Πιο συγκεκριμένα, στη Σερβία ορίστηκε ως ημερομηνία επανεκκίνησης η 30η Μαΐου, με ταυτόχρονη αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής, καθώς δεν θα διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ως τις 20/6, με τις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, ενώ θα συνεχιστεί και το κύπελλο (βρίσκεται στην προημιτελική φάση), με τον τελικό να προγραμματίζεται για τις 24 Ιουνίου. Με την απαλοιφή των πλέι οφ, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου, καθώς έχει προβάδισμα έντεκα βαθμών έναντι της Παρτιζάν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις