Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε απαγωγή από… εξωγήινους επειδή καθυστέρησε στην προπόνηση

Ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε απαγωγή από… εξωγήινους επειδή καθυστέρησε στην προπόνηση

Το βραβείο της… καλύτερης δικαιολογίας παίρνει ο Γκιγέρμε Μαρίνο της Ουνιβερσιτάδ στη Χιλή, ο οποίος είπε στον προπονητή του πως καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση επειδή απήχθη από εξωγήινους.

Όλοι έχουμε σκεφτεί διάφορες δικαιολογίες κατά καιρούς για να δικαιολογήσουμε την αργοπορία μας σε κάποιο ραντεβού η στη δουλειά, αλλά ο Γκιγέρμε Μαρίνο το… τερμάτισε. Ο Αργεντινός μέσος, τον καιρό που αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ουνιβερσιτάδ στη Χιλή, είχε δικαιολογηθεί για την καθυστέρησή του στον προπονητή του, Χόρχε Σαμπάολι, λέγοντας πως τον απήγαγαν εξωγήινοι!

Ο άλλοτε συμπαίκτης του, Γκουστάβο Λορεντσέτι, έκανε την αποκάλυψη. “Είπε πως τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι και μας εξήγησε τι του συνέβη και ό,τι έγινε. Είπε πως είχε χαθεί και τον απήγαγαν. Έλεγε πως σου παίρνουν την ψυχή, την αναλύουν και στο μεταξύ σε φροντίζουν. Κάτι τέτοιο. Τον πίστεψα, γιατί ήταν ένα από τα πιο σοβαρά παιδιά. Ο προπονητής μας τότε ήταν ο Χόρχε Σαμπάολι και μάλλον πρέπει να τον πίστεψε. Η ιστορία του θα έπρεπε να γίνει ντοκιμαντέρ”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις