Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ποδοσφαιριστής της Μπρεστ ανακοίνωσε το θάνατο της 15 ημερών κορούλας του

Ποδοσφαιριστής της Μπρεστ ανακοίνωσε το θάνατο της 15 ημερών κορούλας του
youtube

Θρήνος για τον Πιερ Λέες-Μελού. Ο 29χρονος αμυντικός της Μπρεστ δημοσιοποίησε την τραγική είδηση του θανάτου της μόλις 15 ημερών κορούλας του, εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.

Όπως αποκάλυψε ο Πιέρ Λέες-Μελού -με ένα ποστάρισμα που… λυγίζει γόνατα- στον τελευταίο υπέρηχο που είχε κάνει η σύζυγός του, έμαθε πως το κοριτσάκι τους είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά.

Το μωρό είχε μία δυσμορφία, που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει κανονικά. Τελικά, γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου στους έξι μήνες εγκυμοσύνης και περίπου δύο εβδομάδες μετά απεβίωσε.

Ο Πιέρ Λέες-Μελού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν και θα σταθούν με τις σκέψεις του σε εκείνον και την σύζυγός του Οφέλι γι’ αυτό το τραγικό γεγονός και ζήτησε να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην τους στείλουν μηνύματα, τονίζοντας ότι το ζευγάρι έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στα social media.

«Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά ανεπτυγμένη μικρή καρδούλα» έγραψε στο συγκινητικό του ποστάρισμα.

Το μήνυμα του Πιέρ Λέες-Μελού:

«Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στην λειτουργία της καρδιάς της, που δεν της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά ανεπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις