Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Bundesliga: Το VAR γλίτωσε τη Λειψία! Τα γκολ της… επιστροφής στη δράση (video)

Bundesliga: Το VAR γλίτωσε τη Λειψία! Τα γκολ της… επιστροφής στη δράση (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Γκέλα για τη Λειψία με την επιστροφή της στη… δράση. Η Φράιμπουργκ θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη από τη «Red Bull Arena» αλλά το VAR της ακύρωσε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις (1-1). Τα αποτελέσματα και τα γκολ στην… επανέναρξη της Bundesliga.

Η Λειψία εμφανίστηκε… σκουριασμένη, με την επιστροφή της στη… δράση -μετά το “λουκέτο” που μπήκε στην Bundesliga λόγω του κορονοϊού- και γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ (1-1).

“Καταιγιστική” Ντόρτμουντ! “Καθάρισε” το ντέρμπι στο… restart της Bundesliga! video

Η Φράιμπουργκ εμφανίστηκε πιο… έτοιμη στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» και προηγήθηκε με τον Μάνουελ Γκίλντε. Ο Γιουσούφ Πόουλσεν με κεφαλιά έσωσε το βαθμό για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς το γκολ του Ρόμπιν Κνοχ για τους φιλοξενούμενους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ακυρώθηκε με τη χρήση VAR.

Στη «WWK Arena» της Άουγκσμπουργκ, η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-1) χάρη σε ένα τέρμα του Ντάιελ Γκίντσεκ στις καθυστερήσεις!

Bundesliga: Άδειες εξέδρες, μάσκες, γάντια και απολύμανση! (pics)

Στο Σίνσχαϊμ, η Χέρτα ήταν το απόλυτο αφεντικό. Η ομάδα του Βερολίνου έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και σκόραρε τρεις φορές στην επανάληψη κόντρα στη Χοφενχάιμ διαμορφώνοντας το σκορ του παιχνιδιού (0-3) Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Ντίσελντορφ ανάμεσα στην τοπική Φορτούνα και την ουραγό Πάντερμπορν, με τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο για τους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2

(54΄Τιν Γεβντάι – 43΄ Στέφεν, 90+1΄ Γκίντσεκ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν 0-0

Χοφενχάιμ – Χέρτα 0-3

(58’ Ακπογκούμα, 60’ Ιμπίσεβιτς, 74′  Κούνια)

Λειψία – Φράιμπουργκ 1-

 (77΄ Πόουλσεν – 34΄Γκούλντε)

Ντόρτμουντ – Σάλκε 4-0

29΄ Χάαλαντ, 44΄, 63΄ Γκερέιρο, 48΄ Αζάρ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις