Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΑΕΛ: “Τεσσάρα” με Αραούχο η Ένωση!

ΑΕΚ – ΑΕΛ: “Τεσσάρα” με Αραούχο η Ένωση!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΚ συνέτριψε την ΑΕΛ με 4-0 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Γκολάρα ο Μάνταλος, σκόραρε με το “καλημέρα” ο Αραούχο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΑΕΛ, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-0. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάνοβιτς και μοιράια δέχθηκαν ακόμα δύο τέρματα. Ο Σέρχιο Αραούχο φρόντισε να κλέψει… τις εντυπώσεις με το “καλημέρα”, καθώς στο ντεμπούτο του με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσμα μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης στην 3η αγωνιστική.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μόλι στο 4′, με τον Μάνταλο να κάνει το 1-0 με ένα φανταστικό γυριστό, μετά από σέντρα του Μπακάκη. Στο 34΄ο Λιβάγια με εξαιρετική κίνηση στην περιοχή, άδειασε όλη την άμυνα της ΑΕΛ κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη, ο οποίος στην κενή εστία έγραψε το 2-0. Η ΑΕΛ ήταν παντελώς ακίδνυνη, με την Ένωση να παίζει στο ρελαντί.

Στο 49΄ όλα τελείωσαν για τους “βυσσινί”. Ο Αγκάνοβιτς χτύπησε με αγκωνιά τον Βράνιες και αποβλήθηκε, μόλις 160 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 74΄ ο Τάσος Μπακασέτας σούταρε με το αριστερό έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (3-0) του Μπόζοβιτς, ο οποίος ευθύνεται για το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Λίγο αργότερα, ο Σέρχιο Αραούχο έκανε την επανεμφάνισή του. Ούτε δέκα λεπτά δεν χρειάστηκε, για να βρει δίχτυα, καθώς στο 86΄ από σέντρα του Αϊντάρεβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69΄ Μπακασέτας), Κλωναρίδης, Μάνταλος (81΄ Βλαχομήτρος), Λιβάγια (76΄ Αραούχο).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (78΄ Κριζμάν), Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (46΄ Περόνε), Λεοζίνιο (46΄ Αγκάνοβιτς), Ναζλίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις