Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Το απόλυτο μηδέν για την Ένωση! Αποκλείστηκε και τυπικά από το Champions League

ΑΕΚ – Άγιαξ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Το απόλυτο μηδέν για την Ένωση! Αποκλείστηκε και τυπικά από το Champions League
ΦΩΤΟ twitter

– Η ΑΕΚ ήταν τραγική κόντρα στον Άγιαξ και ηττήθηκε με 2-0 στο ΟΑΚΑ
– Παρέμεινε στο μηδέν μετά από 5 αγωνιστικές
– Μοιραίος ο Λιβάγια που έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε στην πρώτη του συμμετοχή στους ομίλους
– Ο Τάντιτς και τα δύο γκολ για τον Αίαντα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση
– Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα

Σε ένα κακό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ εμφανίστηκε χειρότερη από ποτέ στο φετινός Champions League και ο Άγιαξ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, χωρίς να εντυπωσιάσει ούτε αυτός με την απόδοσή του.

Ο Λιβάγια με ένα ανόητο πέναλτι στο 64′ ήταν αυτός που έδωσε την ευκαιρία στους Ολλανδούς να πάρουν τη νίκη, αφού άφησε και την ομάδα του με δέκα παίκτες, για να σκοράρει δις ο Τάντιτς και να “σφραγίσει” την πρόκριση του Αίαντα.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Άγιαξ από το newsit.gr

Η Ένωση βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με 0 βαθμούς και για να προσπεράσει την τρίτη του γκρουπ, Μπενφίκα, θα πρέπει να πάρει το “τρίποντο απόψε κόντρα στον “Αίαντα”, την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι να ηττηθούν μέσα στο Μόναχο και την τελευταία αγωνιστική να φύγει με το “διπλό” στη Λισαβόνα.

Το έργο της Ένωσης δεν θα είναι εύκολο, αφού -πέρα από το ότι ο Άγιαξ έχει δείξει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό Champions League– διανύει περίοδο κρίσης, τόσο με τα αποτελέσματα της στη Superleague (σ.σ. έχει μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου) όσο και με την ομιλία Μελισσανίδη στα Σπάτα και το… καθάρισμα των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις