Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ: Ψάχνει νίκη… ανάσας και ελπίδας για το Europa League

ΑΕΚ – Άγιαξ: Ψάχνει νίκη… ανάσας και ελπίδας για το Europa League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε…. κρίση, αλλά κόντρα στον Άγιαξ θα προσπαθήσει να βάλει όλα τα προβλήματα της στην άκρη (19:55, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT 2 HD) και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στους φετινούς ομίλους του Champions League, που θα της δώσουν ηρεμία ενόψει της συνέχειας, αλλά και θα την κρατήσουν ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Europa League.

Τελευταία φετινή “παράσταση” για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το φετινό Champions League. Η Ένωση υποδέχεται τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης και χρειάζεται μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στους Ομίλους του Europa League.

Η Ένωση βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με 0 βαθμούς και για να προσπεράσει την τρίτη του γκρουπ, Μπενφίκα, θα πρέπει να πάρει το “τρίποντο απόψε κόντρα στον “Αίαντα”, την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι να ηττηθούν μέσα στο Μόναχο και την τελευταία αγωνιστική να φύγει με το “διπλό” στη Λισαβόνα.

Το έργο της Ένωσης δεν θα είναι εύκολο, αφού -πέρα από το ότι ο Άγιαξ έχει δείξει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό Champions League– διανύει περίοδο κρίσης, τόσο με τα αποτελέσματα της στη Superleague (σ.σ. έχει μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου) όσο και με την ομιλία Μελισσανίδη στα Σπάτα και το… καθάρισμα των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου.

ΑΕΚ – Άγιαξ: Εκτός αποστολής οι τρεις “τελειωμένοι”!

Το μοναδικό ευχάριστο νέο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι η επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ (σ.σ. εξέτισε την ποινή 4 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή στον αγώνα πλέι οφ με Βίντι).

Όσον αφορά τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού για την 11άδα της ΑΕΚ, ο Μπάρκας αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Χουλτ στην τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γαλανόπουλος – Άλεφ. Σαν δεξί χαφ είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Γκάλο, στα αριστερά τον Μπογέ, ενώ ο Μάνταλος θα τοποθετηθεί πίσω από τον Λιβάγια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις