Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας! Νέο 5ετές συμβόλαιο για τον Αργεντινό

Αραούχο
ΦΩΤΟ twitter

Νέο συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας υπέγραψε ο Σέρχιο Αραούχο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα για 5 ακόμη χρόνια και μέχρι το 2023. Ο Αργεντινός υπολογίζεται κανονικά από τη νέα ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και θεωρείται πλέον απίθανο να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Η Λας Πάλμας αποφάσισε να “δέσει” τον Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα, μετά και την πρόταση 28 εκατ. ευρώ που φέρεται να απέρριψε πρόσφατα για εκείνον από την Κίνα. Νέο πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο “Τσίνο”.

Ο Αργεντινός επιθετικός που αγωνίστηκε τις τελευταίες σεζόν ως δανεικός στην ΑΕΚ, φαίνεται ότι θα παραμείνει φέτος στην Ισπανία, εκτός κι αν η ανανέωση υποδηλώνει και την πρόθεση για μία ακόμη πιο ακριβή πώληση για την ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του στην Ελλάδα, θα πρέπει να θεωρείται πλέον απίθανη, με την ΑΕΚ να διαπραγματεύεται ήδη εδώ και καιρό με επιθετικούς, όπως ο Πόνσε της Ρόμα. Ο δε Αραούχο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το 2023, δηλώνοντας “βαθιά ριζωμένος στο νησί”.

Η δήλωση του Αραούχο

“Είναι μια ανανέωση που αντανακλά πόσο βαθιά ριζωμένος αισθάνομαι στο νησί, που μου έχει δώσει όχι μόνο την αγάπη από χιλιάδες οπαδούς, αλλά επίσης και μια όμορφη κόρη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για το ενδιαφέρον που μου έδειχνε πάντα για να με βλέπει να θριαμβεύω με τα κίτρινα, και σε όλους τους συμπαίκτες μου για την αγάπη με την οποία μου συμπεριφέρονται.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις