Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αποθέωσε Κωστένογλου ο Λιβάγια! “Ισοφάρισε” Σάντος ο Έλληνας τεχνικός

ΑΕΚ: Αποθέωσε Κωστένογλου ο Λιβάγια! “Ισοφάρισε” Σάντος ο Έλληνας τεχνικός
ΦΩΤΟ intime

Μετά τη νέα νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, ο Μάρκο Λιβάγια έβγαλε το… καπέλο στον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος και έχει κάνει ξεκίνημα αντίστοιχο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Νίκος Κωστένογλου πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε τα “ηνία” της ομάδας, “ισοφαρίζοντας” έτσι το αρχικό σερί του Φερνάντο Σάντος, όταν βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης το 2001.

Η Ένωση έχει καταφέρει έτσι να ανακάμψει άμεσα από το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και ο Μάρκο Λιβάγια αποθέωσε τον νέο προπονητή του, μιλώντας στη Nova.

Οι δηλώσεις του Λιβάγια

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα. Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Κωστένογλου: «Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις