Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αποθέωσε Πόνσε και Μπογέ ο Ρότσα!

ΑΕΚ: Αποθέωσε Πόνσε και Μπογέ ο Ρότσα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το εγκώμιο των Λούκας Μπογέ και Εζεκιέλ Πόνσε έπλεξε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντινός τόνισε ότι οι δύο συμπατριώτες του είναι εξαιρετικές μεταγραφές για την ΑΕΚ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Λούκας Μπογέ και Εζεκιέλ Πόνσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντικός μίλησε στην “Ώρα των σπορ”, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι οι δύο συμπατριώτες του θα βοηθήσουν πολύ την ΑΕΚ.

“Έχω ολοκληρωμένη άποψη για τον Πόνσε από την περίοδο όπου έπαιζε με την φανέλα της Λιλ. Ο άλλοτε προπονητής της γαλλικής ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα είναι φίλος μου και την περίοδο που συνεργαζόταν με την Λιλ πήγαινε συχνά και παρακολουθούσα παιχνίδια και προπονήσεις. Εκεί είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τον Πόνσε

Μπορώ ανεπιφύλακτα να δηλώσω πως πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση επιθετικού με πολλά προσόντα. Στην Λιλ δεν προσέφερε σύμφωνα με τις πραγματικές αγωνιστικές δυνατότητές του και αυτό είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται και η ομάδα. Υπήρχαν απουσία έμπειρων παικτών και συχνές αλλαγές προπονητών ώστε να μην αποδώσει σύμφωνα με το ταλέντο του”, ανέφερε αρχικά ο Ρότσα για τον Πόνσε.

Για τη συνεργασία του με τον Λιβάγια, συμπλήρωσε: “Ο Πόνσε πρέπει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης και ενίοτε ως δεύτερος επιθετικός. Του αρέσει να πατάει περιοχή, να βγαίνει έξω από αυτήν και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες με την διεισδυτικότητα και την ταχύτητα που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του. Από την στιγμή που έχει αποκτήσει καλή συνεργασία με τον Λιβάγια, θα πρέπει να περιμένουμε πολλά γκολ. Διακρίνω πως έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου της ΑΕΚ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ίσως να αποτελούσε τον σταθμό που χρειαζόταν σε αυτό το τάιμινγκ για να δώσει ώθηση στην καριέρα του”.

Όσο για τον Μπογέ, σχολίασε: «Τον Μπογέ τον παρακολουθούσα περισσότερο όσο βρισκόταν στην Αργεντινή και έπαιζε με την Ρίβερ Πλέιτ και την Νιούελς. Τότε είχα πολύ καλή γνώμη για τις περγαμηνές του, ωστόσο στην πορεία και μετά την μεταγραφή του στην Τορίνο τον έχασα. Παρακολουθώντας το φιλικό της ΑΕΚ με την Γαλατασαράι εντυπωσιάστηκα από τις κινήσεις του και τον τρόπο παιχνιδιού του. Πρόκειται για έναν άκρως τεχνίτη ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και θα ανεβάσει την ποιότητά της. Η πείρα με έχει διδάξει πως ο καλός παίκτης ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις