Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Άριστα… 10 από την UEFA! Αγωνία για τα καπνογόνα

ΑΕΚ: Άριστα… 10 από την UEFA! Αγωνία για τα καπνογόνα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Όπως και στο ματς κόντρα στην Μπενφίκα, έτσι και σε αυτό με την Μπάγερν, η οργανωτική τετράδα της UEFA έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ΑΕΚ για την άριστη οργάνωση του της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το ενδεχόμενο τιμωρίας για τα καπνογόνα παραμένει ανοικτό.

Η οργανωτική τετράδα της UEFA, που ήταν επιφορτισμένη με την οργάνωση του ΑΕΚ – Μπάγερν και την τήρηση σε όλους τους τομείς των προϋποθέσεων της Ομοσπονδίας (οργάνωση αγώνα, ασφάλεια, media, τηλεοπτική κάλυψη), έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους τηςΈνωσης για τον αγώνα με τη Βαυαρούς.

Να τονιστεί ότι οι τέσσερις δεν έχουν σχέση με τον παρατηρητή της αναμέτρησης, ο οποίος ασχολήθηκε στην έκθεσή του με τα καπνογόνα που άναψαν στη θύρα των οργανωμένων. Στη σύσκεψη μετά τον αγώνα, όπου εξετάζονται τα οργανωτικά ζητήματα και διατυπώνονται όλες οι σχετικές παρατηρήσεις, δεν υπήρξε η παραμικρή παρατήρηση.

ΑΕΚ – Μπάγερν: «Κάρφωσε» τους Βαυαρούς ο γερμανικός Τύπος! «Οι θεοί πρέπει να ήταν κουρασμένοι» [pic]

Την ίδια ώρα όμως στην ΑΕΚ επικρατεί αγωνία για την έκταση της ποινής που θα επιβληθεί στην ομάδα, για καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της (σ.σ. η τιμωρία θεωρείται βέβαιη). Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει τι έχουν γράψει στις εκθέσεις τους ο Ελβετός delegate και ο Αγγλος Security Officer, ο οποίος γύρισε αρκετές φορές το γήπεδο και είναι βέβαιο ότι κατέγραψε τα πάντα.

Από την άλλη πλευρά, όμως, όλα κύλησαν άψογα όσον αφορά τη μεταφορά των Γερμανών φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, το γεγονός ότι δεν συνέβη το παραμικρό με τους φίλους της ΑΕΚ και μάλιστα ότι μετά τον αγώνα αντάλλαζαν κασκόλ έξω από το γήπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις