Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Deadline για Χιμένεθ! Οι ισπανικές “σειρήνες” και η δυσαρέσκεια

Χιμένεθ

Όσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπογράφει στην ΑΕΚ το νέο του συμβόλαιο, τόσο η… απειλή από άλλη ομάδα καραδοκεί. Ραντεβού με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας φέρεται να είχε ο Ισπανός τεχνικός – Ενοχλημένοι οι «κιτρινόμαυροι» που βάζουν deadline.

Η υπόθεση παραμονής ή όχι του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να απαντήσει μέχρι την Κυριακή στην πρόταση της Ένωσης, για ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν εδώ και μέρες πως ο Χιμένεθ τα… βρήκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν, αλλά οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν μπει. Και όσο αυτό δεν γίνεται και δεν έχουμε επίσημες ανακοινώσεις, από την Ισπανία η ελπίδα παραμένει ζωντανή.

Ο Χιμένεθ φέρεται να είναι ο διακαής πόθος του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ και η ιστοσελίδα «La Provincia» αναφέρει πως υπήρξε μεταξύ τους συνάντηση την Κυριακή στη Μαδρίτη. Εκεί, ο Ραμίρεθ φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Ανδαλουσιανό τεχνικό, για να αναλάβει την ομάδα των Καναρίων Νήσων, αλλά τονίζεται πως δεν ήταν καλύτερη από αυτή της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πλέον περιμένει μέχρι την Κυριακή την απάντηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην πρόταση που του έχει κάνει. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται δυσαρεστημένοι για την εξέλιξη της υπόθεσης, ειδικά από τη στιγμή που ο Χιμένεθ έχει δηλώσει πως βάζει μόνο τη Σεβίλλη πάνω από την ΑΕΚ. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις