Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Δημάτος: “Οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να ζουν με την αμφισβήτηση”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ θα κάνει σήμερα την πρώτη της συγκέντρωση στα Σπάτα, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, αλλά τα μετεγγραφικά είναι αυτά που απασχολούν τους φίλους της ομάδας. Η Ένωση δέχεται κριτική για τη μέχρι τώρα κινητικότητα – επιλογές της, κάτι που σχολιάστηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας, Ανδρέα Δημάτο.

Στο ποστάρισμα του, ο Ανδρέας Δημάτος -αρχικά- “αραδιάζει” μια σειρά από ονόματα παικτών που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ και που στην αρχή… δεν γέμισαν το μάτι, τονίζοντας πως όλοι αυτοί “… ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους για να υπερασπιστούν όσα με τον ιδρώτα όλης της ομάδας κατέκτησαν πέρυσι μέσα στα γήπεδα!”.

“Οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να ζουν με την αμφισβήτηση και να αποδέχονται την κριτική” ανέφερε, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη δουλειά που κάνει μέχρι στιγμής ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το ποστάρισμα

“Ο Αντρέ Σιμόες ήταν ποδοσφαιριστής δεύτερης κατηγορίας στην Πορτογαλία. Το πάρτι γινόταν μερικά μέτρα μακριά στην υποδοχή του μεγάλου Μίκαελ Εσιέν!

Ο Πέτρος Μάνταλος, καλός παίκτης, αλλά όχι για ηγέτης μιας ομάδας που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα… Μετά τον Πετράν άρχισε η ανάδειξη των ελληνικών… δεκαριών!

Ο Βράνιες ήταν ρίσκο γιατί δεν είχε παίξει πάνω από ένα χρόνο στην ίδια ομάδα και ερχόταν από κάποια διαλυμένη Τομ Τοσκ στη Ρωσία…

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είχε μεν περάσει από την Μπαρτσελόνα αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είχε συμμετοχές λόγω… ευπάθειας στους τραυματισμούς…

Ο Ούρος Τσόσιτς δεν είχε καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού σε κάποια Εμπολι του καμπιονάτο…

Οι Κονέ και Λάζαρος αποτέλεσαν επίσης τεράστιο ρίσκο γιατί έδειχναν ποδοσφαιρικά ξεζουμισμένοι…

Ο Μπάρκας αποτέλεσε επένδυση αλλά πώς θα μπορούσε να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ ένα τόσο άπειρο παιδί, ενώ ο Τσιντώτας ήταν εξαφανισμένος ως… σέντερ φορ στα οικογενειακά διπλά του Λεβαδειακού!

Ο Σέρχιο Αραούχο ήρθε στην Αθήνα για να ξεπεράσει το… πρόβλημά του με το αλκοόλ και να ξαναβρεί τον εαυτό του και από την ΑΕΚ έφερε στη Λας Πάλμας πρόταση 22 εκατ. ευρώ! Και ας έγινε υπερήφανα πρώτο θέμα όταν υπέγραψε την ανανέωσή του με την ισπανική ομάδα…

Ο Μάρκο Λιβάια, καλός παίκτης, αλλά στα αζήτητα της Λας Πάλμας που σαν ισπανική ομάδα με πολύ καλύτερο σκάουτινγκ από το… κακό σκάουτινγκ της ΑΕΚ τον έδιωξε για να προσπαθήσει για τη σωτηρία της με τον Εμενίκε…

Οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Γαλανόπουλος και άλλοι πολλοί ήταν τα καλά παιδιά, αλλά μέχρι για την ΑΕΚ της Β’ Εθνικής…

Ολοι αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας 2018!

Και ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους για να υπερασπιστούν όσα με τον ιδρώτα όλης της ομάδας κατέκτησαν πέρυσι μέσα στα γήπεδα!

Ολοι αυτοί μαζί με τον απαιτητικό κόσμο της ΑΕΚ που είναι απόλυτα λογικό και θεμιτό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος να ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων ακόμα ψηλότερα τρέχοντας παράλληλα στο ΟΑΚΑ να ανανεώσει το διαρκείας της πίστης και της αφοσίωσης από τα δύσκολα μέχρι την δικαίωση.

Οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να ζουν με την αμφισβήτηση και να αποδέχονται την κριτική. Την επιζητάμε, δεν την απαγορεύουμε και αυτή είναι μία από τις διαφορές μας! Εμείς δεν βρίζουμε! Ακούμε! Για την ΑΕΚ αυτό ίσως να αποτελεί και έναν από τους παράγοντες της επιτυχίας. Και η αμφισβήτηση και η κριτική την οποία ασκεί πρώτα εσωτερικά ο ίδιος ο οργανισμός ΑΕΚ. Που εννοείται ότι δεν θα εφησυχάσει ποτέ! Η ζωή δεν σταματά σε ένα πρωτάθλημα!

Προσωπικά κρατάω στα πρώτα θετικά της σεζόν την εικόνα του Μαρίνου Ουζουνίδη να ξημεροβραδιάζεται στα γραφεία της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του να έχουν πιάσει δουλειά εδώ και αρκετές μέρες.
Στα πολύ θετικά και το ότι η ΑΕΚ πορεύεται μόνη με τις δικές της δυνάμεις και τον κόσμο της. Αυτή η μοναξιά αποτελεί επίσης ιστορικό της συστατικό!

Καλό ξεκίνημα να έχουμε!

Μία ακόμα ωραία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, που μακάρι να έχει τις περσινές συγκινήσεις που ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, δεν έχουμε προλάβει να αφομοιώσουμε! Με τα πάνω της, αλλά και με τα κάτω της. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο χαρές!

Μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους δεν θα είναι παρόντες σήμερα στα Σπάτα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο συνεργάτη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μην ψάχνεις για αλλού…
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ”

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις