Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Δημάτος: “Το τι είναι δίκαιο και ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο”

AEK
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ κράτησε τον ΠΑΟΚ μόλις 2 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το σημερινή ντέρμπι στη γεμάτη Τούμπα, έμαθε εκεί τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά επιλέγει να μην τις σχολιάσει ακόμα. Το μοναδικό σχόλιο, από τον Ανδρέα Δημάτο.

Η ΑΕΚ δεν μένει… αδιάφορη, όσον αφορά την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ και την άρση της τιμωρίας 2 αγωνιστικών της Τούμπας.

Όπως προκύπτει όμως από τους “κιτρινόμαυρους”, δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι αυτή τη στιγμή, αφού προέχει ο “τελικός πρωταθλήματος” με τον ΠΑΟΚ

Στην Ένωση δεν θέλουν να αποπροσανατολιστούν λίγες ώρες πριν τη σέντρα του “τεράστιου” ματς και αναφέρουν πως θα μιλήσουν μετά το τέλος του αγώνα.

Πάντως, το μοναδικό σχόλιο από πλευράς ΑΕΚ έγινε μέσω του διευθυντή επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου.

Διαβάστε το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου, που θεωρείται.. απάντηση σε αυτό του Κυριάκου Κυριάκου.

“Το τι είναι δίκαιο και τι είναι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Όλοι στο τέλος θα κριθούμε για τη στάση μας απέναντι σε αυτό που υπηρετούμε. Για μια περήφανη ομάδα σαν την ΑΕΚ, που σε ολόκληρη την ιστορία της δεν της έχει χαριστεί το παραμικρό, υπάρχει μόνο το γήπεδο! Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις