Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δυσκολεύει του Μπάρμπα!

ΑΕΚ: Δυσκολεύει του Μπάρμπα!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φεντερίκο Μπάρμπα, αλλά η περίπτωση του δείχνει να απομακρύνεται καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα θα συνεχίσει σε ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι γνωστό πως αποτελεί πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας αλλά παρά τις προσπάθειες απόκτησής του, με δανεισμό, τα πράγματα δείχνουν να… στραβώνουν.  Η Κιέβο Βερόνα, στην οποία ανήκει ο παίκτης, και η Βαγιαδολίδ, στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος ως δανεικός ο Ιταλός στόπερ, συμφώνησαν για τη διακοπή του δανεισμού του, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να εκτυλίσσονται θετικά για την Ένωση.

Συγκεκριμένα, ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο 26χρονος αμυντικός έχει επιστρέψει ήδη στην πατρίδα του και υποστηρίζουν πως είναι το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί  σε κάποια ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος. Ως φαβορί μάλιστα αναφέρεται η Ουντινέζε, που φαίνεται μάλιστα να έχει κάνει ήδη πρόταση 2 εκατ. ευρώ στην Κιέβο για την απόκτηση του παίκτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις