Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εξελίξεις με Λόπες – Στο ψάξιμο για παίκτη… εξαμήνου!

ΑΕΚ: Εξελίξεις με Λόπες – Στο ψάξιμο για παίκτη… εξαμήνου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το αριστερό άκρο της άμυνα της ΑΕΚ “πονάει” μετά το σοβαρό τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, αλλά η Ένωση κάνει τις απαραίτητες κινήσεις τόσο για να κρατήσει τον παίκτη, όσο και για να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός η σοβαρότητα του τραυματισμού του Έλντερ Λόπες, η ΑΕΚ έδειξε διάθεση να… στηρίξει τον παίκτη, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο. Να θυμίσουμε πως Πορτογάλος μπακ υπέστη ρήξη χιαστού στο εκτός έδρας ματς της Ένωσης με τον ΟΦΗ

Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών εμφανίστηκαν από την πρώτη στιγμή να πηγαίνουν πολύ καλά, με το μοναδικό “αγκάθι” για την ολοκλήρωση του deal να είναι το χρονικό πλαίσιο του συμβολαίου. Ο Λόπες ήθελε κλειστό τριετές, αλλά ΑΕΚ του προσφέρει 2+1. Η “Live Sport” όμως -επικαλούμενη πληροφορίες από την Πορτογαλία- αναφέρει πως η ομάδα και παίκτης τα… βρήκαν και πλέον μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Πλέον, στις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η ενίσχυση της ομάδας στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μόνο ο Χουλτ ως “καθαρή” λύση (σ.σ. θα χρειαστεί να γίνει.. αλχημεία με Μπακάκη σε περίπτωση που ο Σουηδός λείψει). Η “Live Sport” αναφέρει πως η Ένωση δημιουργεί μια λίστα παικτών ενόψει Ιανουαρίου για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ επισημαίνεται πως η ενίσχυση θα γίνει πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού… για ένα εξάμηνο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις