Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επεισόδιο Βράνιες – Χιμένεθ! “Τρελάθηκε” ο Βόσνιος

ΑΕΚ: Επεισόδιο Βράνιες – Χιμένεθ! “Τρελάθηκε” ο Βόσνιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται ότι δεν σταματά να προκαλεί προβλήματα στην ΑΕΚ. Αυτή τη φορά προκάλεσε επεισόδιο, επείδη ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον ξεκίνησε βασικό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος στόπερ, όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, “τρελάθηκε”.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος πήγε να φύγει από το ξενοδοχείο, παρότι ήταν κανονικά στην αποστολή, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, σε ρόλο “πυροσβέστη” να τον ηρεμεί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν την… χάρισε, πάντως, στον Βράνιες. Τον άφησε εκτός αποστολής και στην 18άδα πήρε τον Έρικ Μοράν. Ο Βόσνιος μέσος είδε το παιχνίδι στο “Γ. Καρασκαϊκής” από τις σουίτες και μετά το τέλος του αγώνα επιβιβάστηκε κανονικά στο πούλμαν και δείπνησε με την υπόλοιπη αποστολή στο Holiday Inn.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από το νέο πρόβλημα που είχε προκαλέσει ο Βράνιες στην ΑΕΚ, λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του από την προπόνηση της ομάδας, την ώρα που η Άντερλεχτ πίεζε για να τον αποκτήσει.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις