Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιστροφή Αραούχο ως ηγέτη “βλέπουν” στη Λας Πάλμας

Αραούχο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σενάριο από την Ισπανία, θέλει τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει στη Λας Πάλμας για να ηγηθεί της ομάδας, στην προσπάθεια της άμεσης επανόδου στην Primera Division.

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας στο καλοκαίρι, με σκοπό να “χτιστεί” γύρω του, η ομάδα που θα προσπαθήσει να επαναφέρει τα “καναρίνια” στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το ενδεχόμενο να αποχωριστούν μετά τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιακόμπ Γιόχανσον, και τον Σέρχιο Αραούχο φέρνει στην “επιφάνεια” δημοσίευμα της ιστοσελίδας laprovincia.es. Σε σχετικό ρεπορτάζ, αναφέρονται τα πεπραγμένα του Αργεντινού φορ στην Ελλάδα, αλλά και το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν μπήκε κάποια οψιόν στο δανεισμό του, γεγονός που μπορεί να διατηρήσει τον παίκτη στα Κανάρια Νησιά.

Τονίζεται μάλιστα, ότι το πλάνο της Λας Πάλμας, είναι να αποτελέσει ο Αραούχο τον ηγέτη της ομάδας στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Ισπανίας, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά που είχε φανέλα βασικού στον ισπανικό σύλλογο.

Το δημοσίευμα για τον Αραούχο

https://twitter.com/Sp_LasPalmas/status/996771152688242689

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις