Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιστροφή Ολιβέιρα! Στην αποστολή για Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Επιστροφή Ολιβέιρα! Στην αποστολή για Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ intime

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε ξανά μετά από καιρό στην αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει και του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναιτωλικό.

Η Ένωση θα ψάξει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει πια στη διάθεσή του και τον Πορτογάλο επιθετικό. Αντίθετα εκτός παραμένουν με προβλήματα οι Μπάρκας και Τσιγκρίνσκι.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.15) αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις