Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έρχεται πρόστιμο λόγω Μπογέ! Έτσι θα το γλιτώσει

ΑΕΚ: Έρχεται πρόστιμο λόγω Μπογέ! Έτσι θα το γλιτώσει
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λούκας Μπογέ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ΑΕΚ κι έτσι έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Η Ένωση όμως φαίνεται πως θα κληθεί να πληρώσει ένα “πρόστιμο” για το δανεισμό του 22χρονου ακραίου από την Τορίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport” το deal που έκανε το καλοκαίρι η ΑΕΚ με την Τορίνο για το δανεισμό του Λούκας Μπογέ, “κρύβει” έναν όρο που αναγκάζει την Ένωση να πληρώσει πρόστιμο στην Ιταλική ομάδα.

Όπως αναφέρεται, στη συμφωνία των δυο ομάδων μπήκε ειδικός όρος για τις συμμετοχές του παίκτη. Ο Μπογέ θα πρέπει να αγωνιστεί σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από τουλάχιστον 45 λεπτά, διαφορετικά η ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον 200.000 ευρώ για το δανεισμό του.

ΑΕΚ: «Μεγάλη» Πέμπτη! Με το βλέμμα στραμμένο στην Ελβετία

Αυτή τη στιγμή, το πρόστιμο θεωρείται πολύ δύσκολο να αποφευχθεί (μετράει 23 συμμετοχές μέχρι στιγμής, όμως μόνο στις 12 από αυτές έχει συμπληρώσει 45λεπτο) κι έτσι ο Μπογέ θα κοστίσει στην ΑΕΚ περίπου 1,1 εκατ. ευρώ (900.000 ευρώ δαπάνησε για την απόκτηση του).

Για να γλιτώσει η ΑΕΚ το… έξτρα κόστος, θα πρέπει ο Μπογέ να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια της Superleague, αλλά και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλυο Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τον φυσικά!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις