Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Βέρντε! Ατομικό πρόγραμμα οι Μπακάκης – Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Βέρντε! Ατομικό πρόγραμμα οι Μπακάκης – Γαλανόπουλος
ΦΩΤΟ Intime

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (30/10) συνεχίστηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα, με καλά νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Ντανιέλε Βέρντε, αφού η μαγνητική του βγήκε καθαρή. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γαλανόπουλος, για λόγους αποφόρτισης αλλά και ο Μπακάκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ευχάριστα νέα είχε από την προπόνηση της ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Ντανιέλε Βέρντε ήταν καθαρά και υπάρχει αισιοδοξία για γρήγορη επιστροφή του. Σήμερα πάντως συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν.

Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Κώστας Γαλανόπουλος που επανέρχεται επίσης από τραυματισμό, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα όπως άλλωστε συνέχισε να κάνει και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, προπονήθηκαν όλοι κανονικά συμπεριλαμβανομένου του Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και επανήλθε. Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις