Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ για Ολυμπιακό: “Εμείς δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι”

ΑΕΚ για Ολυμπιακό: “Εμείς δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η καταγγελία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια που έγιναν πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν πέρασε ασχολίαστη από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόνισαν αρχικά ότι οι κινήσεις των “ερυθρολεύκων” δηλώνουν αδυναμία, ενώ πρόσθεσαν ότι εκείνοι δεν θα καταγγείλουν τον Ολυμπιακό στην UEFA, μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις, συγκρίνοντας τον τρόπο που σκέφτονται αυτοί μ’ αυτόν των Πειραιωτών.

Η τοποθέτητη της ΑΕΚ

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών.

Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Έχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες. Δεν θα το κάνουμε!

Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές»…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις